Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 28, 2004

Linda woog op het moment van schrijven 86.00 kg (bmi: 31.21).

Het gaat vanaf zondag al heel slecht met de lijn. Mijn neef :vlinder: is overleden en ik ben gelijk weer gaan :vreten:. Ben een echte emo-eter (en ach wie niet op deze site). Ik laat het allemaal maar even gebeuren, hoofd staat er ook niet zo naar...

September 29, 2004 om 05:43
Hoi Linda,

Hoe is het nu met je? Kan je alweer wat rust vinden of voel je je nog steeds erg onrustig van binnen?

Ik ken het gevoel van eten tijdens hevige emoties maar al te goed. Het hoeft niet eens van verdriet te zijn wist je dat? Ik heb het ook als ik heel veel dingen tegelijk wil doen maar dat het eigenlijk veel teveel is wat ik wil doen. Dan loop ik over van ontevredenheid over mijn prestaties en dan kan ik echt de complete koelkast leeg eten. Dus, je bent echt niet de enige. Denk in deze moeilijke tijd er goed aan dat je af en toe een moment van rust voor jezelf neemt om je gedachte en gevoelens te ordenen, dat is echt belangrijk. Schuif jezelf niet opzij he.

Soms denk ik wel eens dat het qua gewicht echt oneerlijk verdeeld is in het leven maar als ik dan over jou neefje hoor dan besef ik weer dat gewicht iets is wat een mode item is. Gezondheid kun je niet kopen maar dat zou zo af en toe ontzettend welkom zijn. Het ergste in mijn hele leven lijkt het me om je kind te verliezen. Die gedachte onthoud me er ook van om kinderen te nemen in deze grote boze wereld. Je kan ze gewoon niet tegen alles beschermen en ik denk dat je je daardoor erg machteloos kunt voelen.

Houd vol, en na deze periode gaan we er weer hard tegenaan...

Liefs Esme
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan